جمعه، 8 ارديبهشت 1391

پرسش :

عشق به اهل بيت (عليهم السلام) چه نقشي در زندگي دارد ؟

پاسخ :
از امور فطري و حالات انسان ، الگو پذيري و قهرمان پرستي است و يكي از بهترين و مؤثرترين راه هاي تربيت ، معرفي الگوهاي مناسب است . هرچه الگو برجسته تر و كامل تر باشد ، جاذبه بيشتري خواهد داشت . ولايت و محبت اهل بيت ، بستر الگو پذيري و پيروي از آن بزرگواران است . زيرا هر كس ، كسي را دوست بدارد ، سعي مي كند رفتار و كردارش را هماهنگ با او بسازد .
البته محبت و علاقه اي ارزش دارد كه در آن كشش و گرايش و پيروي و عملي باشد .
كودكي كه از پدر تقاضاي بيسكويت مي كند و پدر به او وعده خريد مي دهد ، كودك چشم به راه پدر است تا او برگردد . همين كه پدر وارد منزل مي شود ، مي پرسد : بيسكويت خريدي ؟ اگر پدر بگويد : نه ، ولي تو را بسيار دوست دارم ، آيا كودك ، دوستي بدون عمل را مي پذيرد ؟
منبع: پرسش هاي مهم پاسخ هاي كوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتي