شنبه، 9 ارديبهشت 1391

پرسش :

عبادت به چه معناست ؟ آيا فقط نماز و روزه عبادت است ؟

پاسخ :
هر كاري كه براي رضاي خداوند انجام گيرد ، عبادت است گر چه كار عادي باشد .
گوشواره اي را كه براي دخترمان مي خريم ، اگر به خاطر تشويق كارهاي خوب باشد ، عبادت است وگرنه يك كار عاطفي است .
استادي كه در كتابخانه مطالعه مي كند ، اگر هدفش دريافت حقوق و امتياز و رسيدن به ماديات و رفاه باشد ، آن تحقيق و علم رنگ مادي دارد و اگر آشپزي كه براي او غذا درست مي كند به تصور آنكه اين استاد كار خدايي مي كند غذا تهيه كرد ، كار آن آشپز عبادت است .
آري ، انسان مي تواند از آشپزخانه و از لابلاي عدس و لپه و سبزي به بهشت رود و از كتابخانه و از لابلاي كتاب و جزوه و مقاله از جاي ديگري سر درآورد .
منبع: پرسش هاي مهم پاسخ هاي كوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتي