يکشنبه، 10 ارديبهشت 1391

پرسش :

بهترين عمل، كدام عمل است ؟

پاسخ :
بهترين عمل آن است كه مورد قبول خدا واقع شود ، هر كاري كه باشد ؛ كوچك يا بزرگ . نوع كار مهم نيست ، قبولي آن مهم است .
هنگامي كه حضرت ابراهيم عليه السلام پايه هاي كعبه را با همكاري فرزندش اسماعيل بالا برد ، دعا كرد و گفت : ( ربنا تَقَبل مِنا ) (1) خدايا ! از ما بپذير .
با آنكه محل كار ، مكه ، نوع کار ساختن كعبه ، بناي آن پيامبر اولوا العزمي همچون حضرت ابراهيم و كارگرش پيامبر ديگري به نام اسماعيل ، هدف آن ، مركز عبادت براي نسل بشر ، طواف گاه انبيا ، فرودگاه جبرئيل و زادگاه حضرت علي عليه السلام است ، با همه اين ارزشها ، مهم آن است كه خداوند قبول كند و لذا فرمود : ( ربنا تَقَبل منا ) آري ، ساختن كعبه هم اگر مورد قبول خدا واقع نشود ، ارزشي ندارد .
پی نوشت:
1- سوره بقره ، آيه 127 .
منبع: پرسش هاي مهم پاسخ هاي كوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتي

نظرات کاربران