دوشنبه، 11 ارديبهشت 1391

پرسش :

با شخصي سني دوست شده ام و از زيبايي او لذت مي برم آيا اين دوستي باعث ناراحتي ائمه هدي (علیهم السلام) مي شود؟

پاسخ :
دوستي و معاشرت با برادران اهل تسنّن في نفسه مطلوب و خوب است، ولي اين گونه دوستي‏ها اگر از روي ريبه و به تحريك غريزه جنسي باشد، جائز نيست و ادامه آن سبب انحراف و فساد اخلاقي خواهد شد. علاوه بر آن ممكن است منجر به شيفتگي و از خود باختگي بشود كه ناخود آگاه تأثيرات نامطلوبي در عقيده و رفتار به دنبال خواهدداشت و بهتر اين است كه از اين گونه دوستي‏ها پرهيز شود.
eporsesh.com