سه‌شنبه، 12 ارديبهشت 1391

پرسش :

حدود نگاه بين استاد مرد و دانشجوي دختر چيست؟

پاسخ :
در نگاه استاد و دانشجوي نامحرم و يا دانشجويان دختر و پسر همان اموري است كه به طور كلي در نگاه دو نامحرم بايد رعايت شود. يعني ديدن قرص صورت و دست ها تا مچ بدون قصد ريبه و تلذذ اشكال ندارد. همچنين گفتگوهاي معمولي و متعارف ، تا آنجا كه به شكستن حريم احكام الهي منجر نشود اشكالي ندارد. روشن است كه هر فرد خود بهتر مي تواند تشخيص دهد كه كجا از مرز فراتر رفته است . ((بل الانسان علي نفسه بصيره ؛ آدمي بر نفس خود آگاه و بيناست ))، (قيامت ، آيه 14). همچنين حتي الامكان لازم است در كلاس ها به گونه اي باشند كه كمترين اختلاط پديد آيد و در برخورد و گفت و گو، هنجارهاي شرعي زير رعايت شود:
1- قصد تلذذ و ريبه در كار نباشد. 2- از گفت و گوهاي تحريك كننده اخلاقي پرهيز شود. 3- از نگاه هاي آلوده خودداري شود. 4- حجاب شرعي رعايت گردد. 5- دو نفر نامحرم در محيط بسته تنها نمانند.
eporsesh.com