پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 27سال دارم .10ساله ازدواج کردم تواین مدت یک سقط دوماهه داشتم یک پنج ماهه ویک هشت ماه مرگ داخل رحمی .اتوپسی از جنین انجام شدولی به دلیل اینکه درون فرمالین گذاشته بودند چیزی مشخص نشد.ازمایشاتی که انجام دادم:کاریوتیپ خودم وهمسرم-هورمونی -عکس رنگی ازرحم-بررسی فاکتورهای انعقادی خون-وجود انتی بادی -ویروسی مثل توکسوپلاسماوروبلا-پاپ اسمیر.همگی نرمال بوده اند.متخصص زنان نظرش اینه که دربارداری بعدی بایدهپارین مصرف کنم درصورتی که حاملگی های قبلی فشارخونم نرمال بوده.اما متخصص ژنتیک نظرش اینه که یه سری ازمایشات ژنتیک دیگه به غیرازکاریوتیپ بایدانجام بدم که فقط تهران انجام میشه.پدرومادرمن دخترخاله وپسرخاله هستن وشوهرم پسردایی پدرومادرم میشه-یه دایی داشتم باعقب ماندگی ذهنی که دوسالگی فوت کرده-به نظر شمابرای بارداری بعدی باید چه کار کنم؟ایا بایداین ازمایشات انجام بدم؟این ازمایشات چی هستن؟چه نوع بیماری رو نشون میدن؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
آزمایشات که به دلیل شجره نامه ژنتیکی توصیه شده حتما انجام دهید و در صورت نرمال بودن نتایج آزمایش برای بارداری بعدی هپارین و ASA 80mg حتما مصرف کنید.
dremdadi.com