پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من20 سالمه2سال ازدواج کردم 5سال هست قاعدگی نامنظم دارم ممکنه در ماه دوبار پریود بشم ممکنه هم اصلا نشم تازه فلکول هام هم 9هست 6ماه قرص پرژسترون مصرف میکردم اما فایده نداشت الان 30روزه پریود هستم دکتر قرص ال دی داده بهم اما من میخوام بدونم این قاعدگی برای باردار شدن من ضرر داره چکارکنم که فلکول هام بالا بره لطفا راهنمایم کنید.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
پریودهای نامنظم شما ناشی از بدکارکردن تخمدان میباشد.درمان قطعی ندارد.اگر تمایل به بارداری دارید باید داروهای تحریک کننده تخمک گذاری به صورت ماهانه دریافت کنید.
dremdadi.com