پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من یک سوال داشتم در مورد باردار شدن زنان در سنین بالا. من ۴۳ سال دارم و می‌خوام بچّه‌دار بشم.الان حدود ۵ ماه هستش که ازدواج کردم و اصلا جلوگیری نمیکنم و از هیچ داروی خاصی‌ هم استفاده نمیکنم اما متأسفانه باردار نمی‌‌شوم .اگه امکان داره در این زمینه من را راهنمائی کنید ممنون میشم .که باید چی‌ کار کنم که باردار بشم.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
در سنین بالا شانس عدم تخمک گذاری بالاست.در مرحله اول در مورد تخمک گذاری و باز بودن لوله ها بررسی شوید.در مراحل بعد عوامل دیگر
نازایی که بسیار زیاد است باید بررسی شود(چه در شما و چه در مورد همسرتان)
dremdadi.com