پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 36 سال سن دارم 19 سالگی بچه دار شده ام حالا قصد باردار شدن دارم و به دلایلی هم حتماً باید باردار شوم الان 5 ماه است که بار دار نمی شوم توضیح اینکه در حال حاضر یک تحمدان دارم(تخمدان راست) و همچنین در سونوگرافی یک فیبرم خیلی کوچک. خواستم حضوری خدمت برسم یک همکار شما که پزشک عمومی است آزمایشات زیر را فرمود انجام بده بعد به پزشک مراجعه کتم آیا این آزمایشات ضروری است و چه پیشنهادی دارید: TSH-T4-prolactine-FSH-LH-progesteron-testeteron-OH progesteron17-Estodiol

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
شما باید آزمایشات را انجام دهید و با جواب به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید.
dremdadi.com