پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 35 سال سن دارم و یک پسر 8 ساله که سزارین شدم و بعد از به هوش آمدن درد زیادی داشتم دوست دارم باردار بشم ولی از سزارین اول خاطره بدی دارم و میترسم اگه میشه من را راهنمایی کنید و امکانات لازم برای نداشتن درد را برایم معرفی کنید هزینه برایم مهم نیست.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
اگر بی حسی موضعی بگیرید تا ساعتها بعد از جراحی بیدردی ادامه پیدا میکند.میتوانید از چسبهای موضعی مسکن روی محل جراحی استفاده کرد.
dremdadi.com