پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من5/2ساله كه ازدواج كردم ودر این مدت جلوگیری طبیعی داشتیم.حدود 3ماه پیش قصد بارداری داشتم كه نشد.بنابراین به پزشك مراجعه كرده و دكتر بعد از معاینه وجود زخم رحم و فریز را تشخیص داد.من هم فریز كردم.می خواستم بدونم كه فریزكردن تاثیری در بارداری دارد؟و اینكه برای معاینه زخمم ،ببلافاصله بعد از پاك شدن قاعدگیم می تونم مراجعه كنم. من روز تخمك گذاریمو تشخیص نمی دم.البته من همیشه چند روز زودتر از تاریخ قبلی قاعدگی مریض می شم.ایا این قاعدگی یعنی مرتبه؟ لطفا راهنماییم كنید.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
شما باید در 21امین روز شروع پریود آزمایش پروژسترون دهید و یا با کیت LH از روز 9ام شروع پریود تخمک گذاری خود را چک کنید.فریز هم مشکلی در حاملگی ایجاد نمی کند.
dremdadi.com