پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

33 ساله‌ام، 8 ماه قبل دچار prom تو 22 هفته شدم بررسی شد مشکلی نداشتم اما الان 8 هفته حامله‌ام. عصر آزمایش tsh دادم و6.55 بود با متخصص غدد مشاوره کردم گفته نصف قرص لوترکسین ناشتا بخورم البته من هیچ علامت کم کاری تیرویید ندارم از عوارضش کمی می‌ترسم.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
مصرف قرص تیروئید در بارداری با کنترل آزمایش‌های تیروئید کاملا بلامانع است.
dremdadi.com