پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

25 سالمه پریودی من هم تقریبا منظمه، معمولا سیکل 23 تا 26 روز هست. 5روز هم تعداد روزهای قاعگی من هست، سوالم اینه که چه روزی از ماه بهمن می تونم برای نزدیکی اقدام کنم که شانس بارداری من زیاد باشد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
بیشترین شانس برای بارداری 14 روز مانده به پریود بعدی یعنی زمان تخمک گذاری است( در 28 روزه) و برای شما 2 روز کمتر.
dremdadi.com