پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 27 سالمه و 2 سال و دو ماهه ازدواج کردم من سابقه کیست تخمدان دارم و 2 ماه جلوگیری نکردم باردار نشدم بعدش 4 ماه قرص خوردم احتمال میدادم کیست هم داشته باشم الان 3 ماه جلوگیری نکردم باردار نشدم البته من بچه نمیخوام ولی چون فکر میکنم باردار نمیشم و مشکلی دارم جلوگیری نمی کنم .چه مدت باید بگذره تا باردار بشم آیا الان میشه فهمید که مشکلی دارم یعنی نازا هستم ؟ کسی که معمولا کیست داره به طور قطع باردار نمیشه یا به کمک دکتر میشه حتما؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
خانمهایی که میخوان بچه دار بشن و جلوگیری نمیکنن ممکنه تا 1 سال ممکنه طول بکشه تا حامله بشن و تا قبل از 1سال جای نگرانی نداره.3 تا 5 ماه بعد از قطع قرص ضد بارداری قدرت باربری خانم به حد شخصی که قرص مصرف نکرده میرسد.در اشخاصی که تخمدان پلی کیستیک دارند شانس بارداری کمتر است و باید داروهای تحریک کننده تخمدان مصرف کنند.
dremdadi.com