پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 24 سالمه و تازه از قرص های ضد بارداری باز استفاده میکنم. 6 روز بعد مصرف (از روز 5 پریود شروع قرص ها) 3 بار نزدیکی محافظت نشده داشتم ... الان 18 تا قرص خوردم البته به طور منظم و سر ساعت و حدود 4 روزه که لکه بینی تقریبا زیاد دارم... آیا احتمال بارداری هست؟ یا قرص ها از اولین روز از بارداری محافظت می کنند

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
اگر اولین ماه مصرف قرص جلوگیری است باید 10 روز اول را از روش جلوگیری دیگری استفاده کنید.
dremdadi.com