پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من23 سالمه و 1سال و 4 ماهه که ازدواج کردم. بعد ازدواجم دچار زخم رحم شدم. دکتر زخمم را سوزاند. اما وضع بدتر شد. دکتر بعدی گفت که چون هنوز زایمان نکردم کار خطرناکی بوده است.الان هنوز هم زخم رحم و عفونت دارم. هر دکتری میرم ، آمپول سفتریاکس ، پماد کلوتریمازول ،و تریپل سولفا و قرص مترونیدازول میده. هربار میگن بهتر شده اما هنوز هم عفونت و زخم دارم . با هربار نزدیکی هم زخمم بدتر میشه.6 ماهه که باردار هم نمیشم. چرا دکترا هیچی نمیگن و داروی تکراری میدن؟ دکتر میگه بارداری ربطی به زخم و عفونتت نداره.ایا واقعا اینطوره؟ بخاطر زخم و عفونت نمیتونم باردار بشم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
کرایو یا منجمد کردن زخم اگر با پروو صاف و به طور صحیح انجام شود یکی از راه های درمان عفونتهای مزمن است و مانعی برای حاملگی ایجاد نمیکند.
dremdadi.com