پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من در هفته 30 بارداری متوجه شدم که مبتلا به دیابت بارداری هستم یعنی قند ناشتا حدود 110 و دو ساعت بعد از مصرف 100 گرم گلوکز 200 بود اما هنوز انسولین برایم تجویز نشده و فقط پیاده روی و رژیم غذایی توصیه شده در ضمن وزن جنین هم 1560 گرم بود ( هفته 30 ) باتوجه به شرایط آیا از دست دادن زمان و عدم درمان با انسولین آیا مشکلی برای جنین بوجود نمی آید؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
دیابت کنترل نشده میتونه برای جنین مشکل ایجاد کنه.به طور منظم به پزشک مراجعه کنید و تحت کنترل باشید.
dremdadi.com