پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 4 ساله از همسرم جدا شدم، همسرم دارای بیماری زگیل تناسلی بودن كه من هم مبتلا شدم. 1. آیا درصورت ازدواج مجدد ممكنه همسر آیندم بیماری رو از من بگیره؟ 2. آیا میتونم باردار بشم؟ برای بچه خطرناك نیست و اون مبتلا نمیشه؟ 3. 33 سالمه آیا میتونم واكسن hpv رو بزنم؟ میتونه موثر باشه؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
بله احتمال دارد ولی علائم زگیل تناسلی در آقایان کمتر از خانم ها است و در بسیاری از موارد اصلا علائمی ندارند.
باید سزارین شوید.در صورت زایمان طبیعی احتمال درگیری مجاری تنفسی نوزاد وجود دارد.تزریق واکسن به زیر 30سال توصیه میشود.هزینه این واکسن در 3بار تزریق حدود 550000 تومان میباشد و به علت عدم پاسخگویی مناسب دستگاه ایمنی به افراد بالای 30 سال توصیه نمیشود.
dremdadi.com