جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

من کارشناس مامایی هستم .. میخواستم اگه لطف کنید نحوه استفاده از LH test جهت تعیین جنسیت بفرمائید .. مثلا در یک سیکل 28 روزه برای جنسیت پسر در چه روزهای نزدیکی بهتر است ... و سوال دیگه اینکه برای تعین جنسیت چه روشی رو شما توصیه میکنید؟ استفاده از تغذیه تا چه حد مفید است و با چه رزیم غذایی؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
از 9امین روز شروع پریود روزانه آزمایش انجام شود در صورت مثبت بودن 12 ساعت بعد تخمک گذاری انجام میشود.موثرترین روش جداکردن اسپرم های y است که هزینه ان بالا است.تاثیر مواد غذایی کم است.
dremdadi.com