جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

من میوم رحمی ساب سروزال به ابعاد 105*90 میلیمتر دارم.31ساله که 7 ساله ازدواج کردم و برای بارداری هنوز اقدمی نکردیم.آیا عمل جراحی چاره مشکل منه؟ماندن این میوم که روز به روز بزرگتر میشه برای بارداری مضرره؟عارضه خاصی هم در من دیده نمیشه.لطفا منو راهنمایی کنید

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
میوم ساب سروزال معمولا علامتی ندارد ولی به علت سایز بزرگ و افزایش سایز ناگهانی آن نیاز به جراحی دارد.معمولا مانع حاملگی نمیشود ولی در حاملگی احتمال بزرگ شدن و تغییرات سلولی وجود دارد.
dremdadi.com