جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

من دختر 25 ساله ای هستم که خون ریزی زیاد و درد شدید موقع پریود داشتم و در سونوگرافی 2میوم 2 و 3 سانتی متری داخل رحم من گزارش شد. علت میوم چیست؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
میوم جزو توده های خوش خیم رحمی است که ارث در ایجاد آن نقش مهمی دارد.ولی عواملی مثل مصرف قرصهای جلوگیری از بارداری در افزایش سایز آن نقش دارند.
میوم های کوچک معمولا بدون علامت هستند مگر اینکه در استر داخل رحم قرار گرفته باشند.میوم های بزرگ باعث خون ریزی شدید موقع پریود,درد پریود,نازایی میشود.
درمان میوم جراحی است ولی استفاده از مهار کننده های هورمون استروژن هم در موارد خاص استفاده میشود.
dremdadi.com