جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

خانمی 24 ساله هستم و حدودا 3 سال پیش به زگیل تناسلی مبتلا شدم .و هر بار با استفاده از قرص های فلوکونازول و محلول پودوفیلین زگیل ها برطرف شد اما بعد از مدتی دوباره رشد کردند.میخواستم بدونم که آیا زدن این واکسن میتونه در من موثر باشه؟ انجام frizing رو به من توصیه کردند. میخواستم بدونم که آیا برطرف میشوند یا خیر؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
تزریق واکسن گارداسیل میزان عود ویروس را کاهش داده و برای شما که زیر 30سالید توصیه میشود.
در تجربه من درمان موضعی با محلول T.C.A بهتر جواب میدهد.
dremdadi.com