جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

من مردی 29 ساله هستم همسرم 26 ساله در ظرف مدت 3 سال 2 بار زایمان زودرس داشته که متاسفانه هر دو کودک تلف شدند یکی 32 هفته بود ویکی 26 هفته هر دو هم پسر. بعد از بررسی معلوم شده رحم دو شاخ هست اونم دو شاخ ناقص تک حفره ای هیچ پزشکی عمل جراحی رو پیشنهاد نمیکنه از طرف دیگر هم راهکاری ارایه نمیدهند به نظر شما ما باید چه کار کنیم البته بار دوم مک دونالد هم کرده بودیم جواب نداد لطفا ما را راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
اگر در حاملگی دوم سن حاملگی نسبت به حاملگی اول افزایش یافته است توصیه به حاملگی مجدد و دوختن دهانه رحم میشود.معمولا رحم با هر حاملگی جا باز کرده و شانس حفظ حاملگی تا نزدیکی ترم(9ماه) بیشتر میشود.
dremdadi.com