جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

من تازه وارد هفته 13 بارداری شدم و در واقع ماه چهارم.می خواستم بدونم آیا لازم هست که خوردن قرص آهن رو شروع کنم؟تا الان فقط فولیک اسید 5 خوردم.به نظر شما به جای فولیک اسید فیفول بخورم؟یا قرص آهن رو همراه فولیک اسید بخورم؟لازم به ذکر هست که اصلا گوشت قرمز دوست ندارم و خیلی کم مصرف می کنم.اما هموگلوبینم تو آزمایش آخری که دادم 13 بود.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
بعد از ماه چهارم مصرف قرص آهن و کلسیم واجب است/فولیک اسید از ماه چهارم قطع شود.
dremdadi.com