جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

من متولد 1362 و همسرم متولد1360 است تا به حال هم هیچ مشكل زنانگی هم نداشتم و هر 6ماه هم چك آپ می كنم و ما سه سال و نیم است كه ازدواج كردیم حال تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم ولی مصمم و علاقه مند هستیم كه اگه خواست خدا باشد دوقلو داشته باشیم. آیا امكان برنامه ریزی . رژیم غذایی و درمان خاصی برای این خواسته وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری میتوان استفاده کرد.ولی توصیه نمیشود. چون این نوع حاملگی از نوع پرخطر است و از ابتدا شانس سقط و زایمان زودرس و ناهنجاری بالا میرود.
dremdadi.com