جمعه، 15 ارديبهشت 1391

پرسش :

دختری 17 ساله هستم حدود 2 ماه پیش یه کیست کوچیک در تخمدان چپ داشتم که بدون مصرف دارو بعد از پریود دیگه کیستم از بین رفت ولی الان 2ماه هست که یه بار 16 روزه واین ماه هم 20 روزه پریود میشم البته چند روز اول پریودم به صورت لک و لخته ی خون در ادراره می خواستم بدونم مشکلم چیه؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
علت اصلی خون ریزی بد کار کردن تخمدان و عدم تخمک گذاری است و نیاز به بررسی و درمان دارد.
dremdadi.com