شنبه، 16 ارديبهشت 1391

پرسش :

31 سال سن دارم بعد از 4 سال پیشگیری طبیعی حدود 8 ماه است پیشگری نکرده‌ام ولی هنوز باردار نشده‌ام در سونوگرافی که انجام داده‌ام ضخامت رحم 12mm نشان داده شده است آیا این نشانه ضخیم بودن رحم وباعث عدم بار داری است ضمنا هیچ نوع قرصی برای تخمک گذاری تجویز نشده است.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
اگر سونوگرافی در وسط سیکل انجام شده نشان دهنده وضعیت رحمی مناسب برای بارداری است. سایره عوامل نازایی مثل باز بودن لوله ها و عدم وجود اندومتریوز با لاپاروسکوپی بررسی شود.
dremdadi.com