شنبه، 16 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 29 سالمه یه ساله اقدام به بارداری کردم به خاطر عدم تخمک گذاری موفق نشدم.4 ماه قرص متفورمین خوردم.چه مدت طول می کشه من نتیجه بگیرم ؟ ممکنه که من اصلا باردار نشم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
باید 21امین روز شروع پریود آزمایش پروژسترون انجام دهید و اگر تخمک گذاری وجود داشت و بعد از 3ماه باردار نشدید عل دیگر نازایی بررسی شود .اگر تخمک گزاری وجود نداشت داروهای دیگر تحریک کننده تخمک گذاری دریافت کنید.
dremdadi.com

نظرات کاربران