شنبه، 16 ارديبهشت 1391

پرسش :

29ساله هستم. حدود یک سال است برای بارداری اقدام کرده ام ولی هنوز باردار نشده ام. قبلا سیکل پریود منظم داشته ام(30 روزه) ولی بعد از مصرف دو دوره کلومیفن نا منظم شده ام. این دوره لتروزل و 6 تا آمپول گنال -اف و 15 روز قرص دیدروژسترون مصرف کرده ام. امروز 4 روز است که از سیکل 30 روزه گذشته و پریود نشده ام. آیا با مصرف دیدروژسترون این نشانه ی بارداری است؟ یا ممکن است با مصرف این قرص نیز پریود عقب بیفتد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
مصرف این قرص میتونه پریود رو به عقب بندازه.برای اطمینان بیشتر تست بارداری دهید.
dremdadi.com

نظرات کاربران