شنبه، 16 ارديبهشت 1391

پرسش :

31 ساله هستم و در دوران نامزدی نزدیکی داشتم من دو تا سوال دارم که تقاضا دارم جواب دهید: 1- آیا آب اولیه قبل از انزال مرد باعث حاملگی میشه؟ 2- آیا متخصص زنان قبل از بچه دار شدن میتواند به نازا بودن بیمار پی ببرد؟ از چه روشی؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
بله ولی احتمال آن کم است.بعضی مسائل نازایی عدم تخمک گذاری یا مشکلات اسپرم قابل تشخیص است.بعضی هم مثل بسته بودن لوله ها و چسبندگی فقط با عکس رنگی و لاپاراسکوپی قابل تشخیص است(و هزینه بالا).
dremdadi.com