شنبه، 16 ارديبهشت 1391

پرسش :

من 24 سالمه و 2 ساله که ازدواج کردم همسرم 32 ساله اند من ماه اول از قرص یاسمین و 1 ماه کاندوم و 1بار یاسمین استفاده کردم و بعد از اون روش طبیعی 3 ماهه اقدام کردم واسه حاملگی قاعده گی مرتب 30روزه با 1 یا 2 روز تاخیر دارم کلا پرمو ام مادرم هم اینطورند ولی این دفعه 35 روزه شد دکتر گفت کیست کو چک متعدد دارم وا سه بارداری چه کنم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
احتمالا بیماری تخمدان پلی کیستیک دارید که تخمک گذاری یا انجام نمی شود و یا به صورت محدود انجام می شود. باید به پزشک مراجعه کنید و داروهای تحریک کننده تخمدان مصرف کنید
dremdadi.com