شنبه، 16 ارديبهشت 1391

پرسش :

من حدود 6 ماه پیش لاپراسکوپی به علت آندومتریوز تخمدان و روده انجام دادم الان هم 6 ماهه با آمپولهای دیفرلین و قرص مدروکسی پرژسترون پریود نمیشم و درمان می کنم می خوام بدون چه مدت پس از قطع این داروها باردار میشم آیا ممکنه بارداری صورت نگیره؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
بعد از لاپاراسکوپی باید داروهای تحریک کننده تخمک گذاری دریافت کنید تا سریعا باردار شوید.در صورت عدم تمایل به بارداری پس از طی دوره درمانی کوتاه مدت با آمپول دیفرلین داروهای مهار تخمک گذاری مثل قرص های جلوگیری مصرف کنید.
dremdadi.com