شنبه، 16 ارديبهشت 1391

پرسش :

از استاد شهيد مرتضي‏ مطهّري نقل شده است كه كار كردن براي خلق بت‏پرستي است؛ معناي اين جمله چيست؟

پاسخ :
منظور اين است كه پرستش بايد تنها براي خدا باشد و تنها خدا بايد موضوع انگيزه انسان باشد. غير خدا را - هر چند از قداست و عظمت برخوردار باشد - نبايد در برابر خدا قرار داد. در اين صورت غير خدا بتي است كه پرستش مي‏شود. بنابراين، خلق وقتي در برابر خدا قرار گيرد حقير و بي‏مقدار است، چيزي از خود ندارد و شايسته اين نيست كه انگيزه مستقلي براي عمل شود.
eporsesh.com