يکشنبه، 17 ارديبهشت 1391

پرسش :

با وجود اين كه مرگ انسان دست خدا است و نمي‏توان آن را به عقب انداخت، آيا انجام بعضي امور عمر را طولاني مي‏كند؟

پاسخ :
مردن و قبض روح دست خدا است، اما قوانين و سنت هايي را خدا قرار داده كه اگر مراعات شود عمر طولاني يا كوتاه مي‏شود، مثلاًخودكشي، خوردن غذاهاي مسموم، مراعات نكردن بهداشت در زندگي و غذا، ظلم به مردم، قطع رحم (قهر كردن از خويشان)، اذيت به پدر و مادر و موارد ديگر عمر را از آن چه بايد باشد، كمتر مي‏كند. اموري از قبيل احسان و نيكوكاري، مراعات بهداشت، خوردن بعضي از غذاها، احترام به پدر و مادر، صدقه دادن، صله رحم و دعا عمر انسان را طولاني مي‏كند. اين‏هانت‏ها و قوانين الهي است كه در عمر انسان تأثير مي‏گذارد.
eporsesh.com