دوشنبه، 25 ارديبهشت 1391

پرسش :

با توجه به معاد جسماني، دفع فضولات چگونه خواهد بود؟

پاسخ :
مردي به پيامبراكرم (صلی الله علیه و آله) عرض كرد: شما معتقدي كه اهل بهشت مي خورند و مي آشامند؟ فرمود: آري ,قسم به آن كه جانم به دست او است كه هر يك آن ها را خداوند نيروي صد نفر در خوردن و نوشيدن دهد! وي گفت :خوردن و آشاميدن را دفع كثافت به دنبال باشد و بهشت كه جاي كثافت نيست ! حضرت فرمود: فضولات آن ها به گونهء عرقي كه بوي مشك دهد, دفع گردد.(1)
علاوه بر اين جسماني بودن معاد معنايش اين نيست كه قوانين عالم ماده و دنيا در آخرت هم باشد. لذا چنانچه در بهشت خستي و پيري و ملال و حزن و اندوه و مرگ در كار نيست , آلودگي هم وجود ندارد.
در خاتمه از شما برادر ارجمند و معلم و متدين كه براي هر چه بهتر پاسخ گويي به سؤالات دانش آموزان خود, باما مكاتبه كرده ايد, تشكر و قدرداني مي نماييم و از ايزد منان توفيقات روز افزون و سعادت و بهروزي براي شمامسئلت داريم . ضمناً بهتر است همهء كتاب هاي آيت اللّه شهيد مطهري را كه واقعاً مفيد است و حلاّل بسياري ازمشكلات و سؤالات علمي اسلامي مي باشد, مطالعه فرماييد. خداوند شما را در كارتان مؤيد فرمايد. به مكاتبات بعدي شما پاسخ گو خواهيم بود. ان شاءالله .
پی نوشت:
1.مصطفي حسيني دشتي , معارف و معاريف , ماده : بهشت ; محمد باقر مجلسي , بحارالاءنوار, ج 8 ص 149 حديث 82
eporsesh.com