سه‌شنبه، 26 ارديبهشت 1391

پرسش :

نام چهار سوره كه بيانگر علائمي از ظهور قيامت هستند را بگوييد.

پاسخ :
برخي از سوره‌ها كه بيانگر علائم ظهور قيامت هستند عبارتند از:
1. شكافته شدن ماه‌؛ (قمر،1)، 2. پديد آمدن دود آشكار در آسمان‌؛ (دخان‌،10)، 3. متلاشي شدن كوهها؛ (مزمل‌)، 4. از جا كنده شدن‌، حركت و در هم كوبيده شدن كوهها؛ (حاقه‌،14؛ طور،10)، 5. انفجار درياها؛ (انفطار،3)، 6. زلزله‌هاي عظيم و ويرانگر؛ (حج‌،1 و 2؛ زلزال‌،1 و 2)، 7. تاريك شدن خورشيد، ماه و ستارگان‌؛ (انفطار،4؛ تكوير،1ـ3)، 8. شكافتن كرات آسماني‌؛ (انشقاق‌،1)، 9. دگرگوني سطح زمين‌؛ (كهف‌،47) و... .(براي آگاهي بيشتر، ر.ك‌: پيام قرآن‌، آية الله مكارم شيرازي و ديگران‌، ج 6، ص 29ـ74، دارالكتب الاسلامية‌، تهران‌.)
eporsesh.com