چهارشنبه، 27 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا معاد و روز رستاخيز در جهان فعلى است؟

پاسخ :
رستاخيز، و معاد در جهان فعلى نيست; زيرا آيات قرآن مجيد درباره قيامت و نشانه هايى كه قبل از آن واقع مى شود، سخن گفته است در آيه 104 سوره انبياء مى گويد: «روزى كه آسمان ها را در هم پيچيم; مانند در هم پيچيدن طومار براى نوشتن». در سوره ابراهيم، آيه 8 مى فرمايد: «روزى كه زمين به زمينى جز اين تبديل شود و همچنين آسمان ها به غير وضع فعلى درآيند و مردم در پيشگاه خداى يكتاى مقتدر حاضر شوند».
در سوره تكوير، آيه 1 تا 3 مى فرمايد: «وقتى كه خورشيد پيچيده و خاموش شود; وقتى كه ستارگان تيره شوند و هنگامى كه كوه ها سير داده شوند... هر كسى به آنچه براى آن روز مهيا ساخته دانا شود».
روشن است كه با اين تغييرات، جهانى با وضع كنونى باقى نمى ماند.
www.eporsesh.com