پنجشنبه، 28 ارديبهشت 1391

پرسش :

قرآن كريم چگونه معاد را اثبات و حجت را بر مردم تمام مى كند ؟

پاسخ :
قـرآن كـريـم از يك سو , به عنوان پيامى كه از طرف خداى متعال به بندگانش فرستاده شده , بر تحقق معاد تاكيد مى كند و آن را وعده حتمى و تخلف ناپذير الهى مى شماردو بدين ترتيب حجت را بـر مـردم تـمـام مى كند و از سوى ديگر به دلايل عقلى بر ضرورت معاد اشاره مى كند , تا رغبت انسان نسبت به شناخت عقلانى را ارضا كند و حجت رامضاعف سازد .
www.eporsesh.com