شنبه، 30 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا جريان دختر سه ساله امام حسين (ع ) حضرت رقيه واقعيت دارد؟

پاسخ :
حضور اطفال كوچك در صحنه كربلا، مسلم است و در اين كه برخي از آنان در روز عاشورا و يا در مسير از دنيارفته‏اند، ترديدي نيست؛ ولي اين كه حتما دختر سه ساله‏اي در خرابه شام و در همان نقطه‏اي كه امروز مشخص است،از دنيا رفته باشد بر ما معلوم نيست. البته بر رد آن نيز دليلي وجود ندارد.
www.eporsesh.com