شنبه، 30 ارديبهشت 1391

پرسش :

اهل بيت امام حسين(عليه السلام) چند روز در شام و چند روز در كوفه بودند؟

پاسخ :
نظر مورّخان در اين باره مختلف است. مشهور اين است كه روز اوّل صفر، بيست روز بعد از عاشورا، اهل بيت(عليهم السلام) وارد شام شدند. شايد بتوان گفت كه اهل بيت(عليهم السلام) تقريباً پانزده روز در راه شام و بقيه را در كربلا و كوفه بوده اند، امّا برخى مورّخان توقّف در شام را بيش از چند روز ندانسته اند، ولى ظاهراً در حدود يك ماه در شام توقّف داشته اند.
www.eporsesh.com