چهارشنبه، 3 خرداد 1391

پرسش :

آغوش مادر چه تاثیری در آرامش نوزاد دارد؟

پاسخ :
تحقیقات اخیر متخصصان کانادایی حاکی از آن است که تماس نوزاد با مادر واقعاً می تواند درد نوزاد را کاهش دهد .
پژوهشگران می گویند آغوش مادر می تواند برای نوزاد، به ویژه طی یک روند پزشکی درمانی مانند یک مسکن طبیعی عمل کند ودرد او را کاهش دهد . در عین حال تماس با پوست بدن مادر نه تنها از درد نوزاد کم می کند بلکه می تواند
بهبودی نوزاد را نیز تسریع کند . این واقعیت که نوزادان و کودکان خردسال در حین انجام آزمایش ها یا دوره های درمانی ، در آغوش مادرشان درد و رنج کمتری را تجربه می کنند ، یک واقعیت قابل درک بوده و دور از انتظار نیست . این مطالعه از
سوی متخصصان دانشکده پرستاری دانشگاه مک گیل در مونترال صورت گرفته است.
گفتنی است دراین پژوهش مادران و نوزادان سه بیمارستان در کانادا تحت بررسی و مطالعه قرار گرفتند و 61 نوزاد حدوداً 10 روزه در این تحقیق شرکت داشتند .
www.eporsesh.com