پنجشنبه، 4 خرداد 1391

پرسش :

اگر همسر كسي از انجام وظايف زناشويي خود داري كند و ازدواج مجدد يا طلاق زن امكان‌پذير نيست و مرد احتمال دهد منحرف شود، چه بكند؟

پاسخ :
براي ارضاي غريزة جنسي راه شرعي و حلال غير از ازدواج اعم از دائمي يا موقت وجود ندارد. بهتر است خانم را كه بدون عذر تمكين نمي‌كند، راه نمايي نمود كه كارش خلاف شرع است و بايد وظيفة شوهر داري را ايفا نمايد. رسول خدا صلي اله عليه و آله فرمود:" اگر مرد از زنش درخواست همخوابگي نمايد و زن معطل كند تا مرد خوابش ببرد، تا وقتي كه مرد بيدار شود، ملائكه بر اين زن لعنت مي‌فرستند".[3] در روايات متعدد وارد شده عمل زني كه همسرش از او ناراضي است، مقبول نمي‌شود.
www.eporsesh.com