پنجشنبه، 4 خرداد 1391

پرسش :

پولي كه همسر با رضايت شوهر و در غياب وي به امر خيري كمك مي كند، آيا ثواب آن به همسر نيز مي رسد؟

پاسخ :
خداوند، مهربان و داراي فضل و كرم بي نهايت است و نيت و عمل خير را بي پاسخ نمي گذارد، از اين رو اگر زن با اجازة شوهرش از پول وي در راه خير مصرف كند، در مقابل عملش هر دو ثواب مي برند. رسول خدا(ص) فرمود: "من دلّ علي خيرٍ فله مثل أجر فاعله؛ هر كس به كار خيري دلالت و راهنمايي كند، همانند انجام دهندة كار خير اجر و پاداش دارد".
www.eporsesh.com