پنجشنبه، 4 خرداد 1391

پرسش :

برادرم ظلم و ستم هاي فراواني به من كرده است آيا اگر با او قهر كنم گناه است ؟

پاسخ :
قهر كردن با برادرتان درست نيست؛ ولي چنان چه حقي را از شما ضايع كند، مي‏توانيد با مراجعه به محاكم قانوني،حق خود را طلب كنيد و تا جايي كه مقدور است، با گذشت و اغماض با او رفتار نماييد و اگر تحمل رفتار او را نداريد،مراوده‏تان را با او كمتر كنيد. اما قهر كردن سزاوار نيست و اگر بتوانيد با عمل خوب خود او را شرمنده كنيد بهتر است.هم‏چنين اگر بتوانيد (به طوري كه او متوجه نشود) زمينه دوستي و رفاقتش را با افرادي سالم و نمازخوان، فراهمكنيد، تا به تدريج توسط آنان به سوي دين و نماز جذب شود.
www.eporsesh.com