يکشنبه، 7 خرداد 1391

پرسش :

چنانچه زن نازا باشد و مرد او را طلاق بدهد آيا حق دريافت مهر را دارد؟

پاسخ :
همه مراجع:نازايى شرعاً عيب محسوب نمى‏شود و زن حق دريافت تمام مهريه را دارد.امام خمينى، تحرير الوسيله، ج 2، فصل فى المهر، م 13 ؛ صافى، هداية العباد، ج 2، فصل فى المهر، م 13 ؛ آيت الله وحيد، منهاج الصالحين، ج 3، م 1350 ؛ آيت الله تبريزى، منهاج الصالحين، ج 2، م 1350 ؛ آيت الله سيستانى، منهاج الصالحين، ج 3، م 317 ؛ آيت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1519 و دفتر: آيات عظام خامنه‏اى، بهجت، نورى، مكارم.
porseman.org