يکشنبه، 7 خرداد 1391

پرسش :

آيا در طلاق خلع، شوهر مى‏تواند علاوه بر مهر، مال ديگرى تقاضا كند؟

پاسخ :
همه مراجع: اختيار طلاق با شوهر است و مى‏تواند در مقابل طلاق افزون بر مهر، تقاضاى دريافت مال كند.مام، استفتاءات، ج 3، احكام طلاق، س 5؛ صافى، هداية العباد، ج 2، كتاب الخلع، م 9 ؛ آيت الله تبريزى و آيت الله وحيد، منهاج الصالحين، كتاب الطلاق، م 1483؛ آيت الله سيستانى، منهاج الصالحين، ج 3، م 615 و 616 و 617؛ دفتر: آيات عظام بهجت، نورى، خامنه‏اى، مكارم و فاضل.
porseman.org