دوشنبه، 8 خرداد 1391

پرسش :

اگر ممكن است بگوييد در كدام جلدهاي تفاسير و سوره هاي قرآن در مورد فرزند صالح مطالبي ذكر شده است؟

پاسخ :
آيات زير هر کدام به نوعي به موضوع فرزند صالح مربوط است. - تأثير ايمان فرزند بر پدر در قيامت، تفسير ابن کثير، ج 4، ص 374، سوره طور، آيه 21 - تفسير المنير، ج 27، ص 67، سوره طور، آيه 21. - آثار بد رفتاري با همسر در تربيت فرزند، تفسير مراغي، ج 2، ص 189، سوره بقره، آيه 233. - انگيزه زکريا(ع) در طلب فرزند از خدا، تفسير کبير، ج 21، ص 183، سوره مريم، آيه 5 - الميزان، ج 14، ص 14، سوره مريم، آيه 6. - حکم طلب فرزند از خدا، تفسير المنير، ج 3، ص 219، سوره آل عمران، آيه 38. - فطرت فرزند خواهي انسان، الميزان، ج 14، ص 14، سوره مريم، آيه 6. - اجابت دعاي پدر براي فرزند، تفسير التحرير، ج 26، ص 33، سوره احقاف، آيه 15. - نقش پدر در سعادت فرزند، الميزان، ج 13، ص 349، سوره کهف، آيه 82. - منشأ علاقه انسان به فرزند، التحرير، ج 3، ص 181، سوره آل عمران، آيه 14 - الميزان، ج 3، ص 89، سوره آل عمران، آيه 10. - اهميت فرزند صالح، کشف الاسرار، ج 6، ص 53، سوره مريم، آيه 49 - تفسير نمونه، ج 5، ص 33، سوره انعام، آيه 87. - پاداش خدا به ابراهيم(ع) با فرزند صالح، المنير، ج 7، ص 277، انعام، آيه 84. - تأثير فرزند در شخصيت پدر و مادر، تفسير کاشف، ج 5، ص 150 ، کهف آيه 80. - سودمندي فرزند در قيامت، الميزان، ج 15، ص 288، سوره شعرا، آيه 88. براي آگاهي بيشتر ر.ک: فرهنگ موضوعي تفاسير (طبقه بندي موضوعات 20 دوره کامل تفسير قرآن) مدخل، فرزند، مرکز فرهنگ و معارف قرآن، دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم.
www.porseman.org