سه‌شنبه، 9 خرداد 1391

پرسش :

زن من بيان مي كند من يه مرد پولدار مي خوام و بدون اجازه منزل را ترك مي كند الان نفقه و مهريه را براي اجرا به دادگاه داده بنده نيز قصد طلاق ايشان منتها بدون پرداخت مهريه را دارم روش كدام است؟

پاسخ :
پرداخت نفقه زن منوط به تمکین وی است چنانچه زن تمکین نکند ویا بدون هماهنگی واجازه مرد ازمنزل خارج شود مستحق نفقه نخواهد بود. اما به محض عقد نکاح مالک تمام مهر می شود. بنابراین پرداخت مهریه واجب است ودرصورت که نتوانید مهریه را به دلیل تنگدستی یک جا پرداخت نمایید دادگاه با ثبوت اعسار وتنگدستی از سوی شما با توجه به درآمد تان پرداخت مهریه را قسط بندی می کند.
porseman.org