سه‌شنبه، 9 خرداد 1391

پرسش :

براي اين كه فرزند صالحي داشته باشم در دوران بارداري چه نكاتي را رعايت كنم؟

پاسخ :
به منظور برخوردار بودن از فرزند صالح رعايت نكات زير توصيه مى‏گردد: 1- اولين قدم و شرط صالح و مصلح ‏بودن والدين است. چرا كه به صورت خواسته يا ناخواسته فرزند از والدين خود تأثير مى‏پذيرد. 2- رعايت آداب اسلامى به هنگام آميزش كه شرح وتوضيح آداب آميزش ر.ك: ازدواج در اسلام رشيدپور - آيين همسردارى‏ابراهيم امينى - ازدواج در اسلام پاك‏نژاد. 3- رعايت احكام شرعى خوراك و غذاى مصرفى در خانواده از قبل از آميزش همانند رعايت حلال و حرام بودن غذاى مصرفى رعايت حقوق مالى ديگران در غذا و استفاده ازمواد مجاز و مشروع. 4- رعايت آداب اخلاقى و معاشرت با همسر و حفظ آرامش رواني و اجتناب از هر گونه عاملي كه باعث اضطراب و تشويش خاطر مي شود. 5- رعايت اصول بهداشتى در دوران باردارى‏شيرخوارگى و طفوليت و... . 6- رعايت آداب شيردادن و غذا خوراندن توسط والدين به خصوص مادر و اجتناب از خوردن. 7- جلوگيرى از بروز آسيب‏ها و آفت‏ها و اختلال‏هاى‏خانوادگى حتى مشاجرات ابتدايى و ساده. 8- توجه به انجام واجبات ديني مثل نماز و روزه، و اهتمام ورزيدن به برخي مستحبات مثل نماز اول وقت، قرائت و تلاوت قرآن، با وضو بودن در ساعات شبانه روز و... .
www.porseman.org