سه‌شنبه، 9 خرداد 1391

پرسش :

مردي كه مي خواهد با پدر و مادر خود زندگي و از آنها مراقبت كند اما همسرش به اين امر راضي نباشد چه بايد بكند؟

پاسخ :
الف) در صورتى كه والدين امر مى‏كنند كه با آنها زندگى كند و به هيچ وجه نمى‏توان رضايت آنها را مبنى بر زندگى مستقل و جداى از آنها را به دست آورد. در اين صورت همسر بايد تحمل برخى گفت و شنودها را داشته باشد و انعطاف بيشترى در برابر هر دو طرف به خرج دهد. و براى رعايت امر مهمترى از برخى خواسته‏هاى شخصى خود گذشت نمايد كه مطمئنا خداوند جبران خواهد كرد، زيرا اولويت كمك به پدر و مادر و مراقبت از آنها، از برخى آسايش‏هاى زندگى بيشتر و مهمتر است و چه بهتر است براى رضاى خداوند متعال از نفع شخصى خود گذشت و صرف‏نظر نمايد. ب ) در صورتى كه بتوان در يك ساختمان دوطبقه جداگانه زندگى كرد و يا با اندك تغييرى در ساختمان محل سكونت يا تغيير منزل و تهيه منزلى دوطبقه جداگانه امكان زندگى مشترك را فراهم كرد، مسلم بهتر خواهد بود و هم به نفع زندگى مشترك شما و هم موجب آسايش و رفاه والدين خواهد بود. ج ) اگر بتوان در منزلى نزديك به منزل والدين منزلى تهيه نمود تا هم مراقب آنها باشيد و هم به برخى مشكلات و برخوردهاى ناخواسته و نامعقول دست و پنجه نرم كرد و از طرف ديگر رضايت همسر فراهم خواهد شد، مطلوب‏تر است. در تمام اين صور، رابطه گرم، عاطفى، صميمانه و صادقانه‏ى زن و شوهر در رسيدن به رضايت همسر و كسب رضايت والدين و مراقبت از آنها نقش حساس و مهمى دارد كه بايد هر دو طرف (دختر و پسر) از برخى نفع‏هاى شخصى براى مصلحتى بالاتر بگذرند و شيرينى آن را نيز بعدا هر دو خواهند چشيد و درك خواهند كرد.
www.porseman.org